معرفت، سال بیستم، شماره دوازدهم، پیاپی 171، اسفند 1390، صفحات -

    سخن آغازین

    نوع مقاله: 
    ترویجی
    Article data in English (انگلیسی)
    متن کامل مقاله: 

    پیام حماسه ‏اى دیگر!

    انتخابات حماسى 12 اسفند مجلس شوراى اسلامى در سال 90، در جمهورى اسلامى ایران براى سى و سومین بار اعلام کرد که نظام اسلامى و ولایى، ریشه در اعماق جان، دل، اعتقاد و ایمان مردم مسلمان ایران دارد. این حضور سرشار از شور، شعف و شعور، براى همه دوست و دشمن عبرت‏آمیز بود:

    1. اولین پیام انتخابات، نوع نگاه مردم به نظام جمهورى اسلامى است. مردم مؤمن به نظام جمهورى اسلامى، به عنوان نظامى ولایى و مردم‏سالار دینى مى‏نگرند. تثبیت جایگاه آن را تثبیت و تقویت نظام اسلامى و اقامه دین، ارزش‏هاى دینى، استقلال، آزادى، امنیت و وحدت ملى و... مى‏دانند. ملت مسلمان و انقلابى ایران اسلامى، انقلاب را متعلق به خود و در انحصار هیچ کس نمى‏دانند و حفاظت از آن را تکلیف شرعى خود مى‏دانند. مهم‏ترین هدف مردم از حضور حداکثرى در پاى صندوق‏هاى رأى، استوارى پایه‏هاى نظام اسلامى، دیندارى، ولایت، نظام جمهورى اسلامى و نمایش اراده خود و نظارت بر نهاد قدرت از طریق این ساختار اسلامى بود.

    2. پیام دیگر انتخابات به حرمت‏شکنان، حریم‏شکنان، قانون‏شکنان، و ساختارشکنانى بود که فتنه سال 88 را طراحى و اجرا کردند و با قانون‏گریزى، همسو، هم‏صدا و با هدایت بیگانگان به رأى مردم تمکین نکردند، و این انتخابات را به تصریح یا به تلویح تحریم کردند و یا براى شرکت در آن شرط و شروط گذاشتند! پیام انتخابات به این دشمنان و یا دوستان غافل و ناآگاه، قانون‏گرایى بود، به گونه‏اى که مى‏توان گفت: حضور مردم در پاى صندوق‏هاى رأى، تلاشى بود براى استقرار و تثبیت قانون‏گرایى و موضعى قاطع در مقابل ساختارشکنان و قانون‏شکنان. در 12 اسفند 90، مردم مسلمان ایران، همه دست به دست هم دادند تا شکوه قانون‏گرایى و تثبیت قانون اساسى و اعتماد خود را به نظام اسلامى و ولایت فقیه به نمایش گذارند و نشان دادند که خواست انقلابى و اسلامى مردم، حرکت در مسیر تحقق ارزش‏هاى الهى و تثبیت نظام اسلامى است.

    3. حضور حماسى و پرشور مردم در 12 اسفند 90، پیامى نیز براى معدود افراد جداشده از مسیر مردم، رهبرى و نظام اسلامى داشت که تلاش مى‏کنند با ایجاد تنش‏هاى سیاسى، و ارائه خواسته‏هاى خود به عنوان مطالبات مردمى، مسائل غیراصلى را به جاى مسائل اصلى وانمود کنند و خواسته‏هاى پندارى و غیرواقعى خود را به گفتمان ملى تبدیل کنند. مردم مسلمان ایران نشان داد که گفتمان اصلى این است که همه در پى تقویت نظام اسلامى، تثبیت نهادهاى قانونى و اصلاح کارها و روش‏ها، گشودن گره‏ها، تبیین آرمان‏ها و هدف‏ها و تلاش بى‏وقفه براى تحقق آنها، استفاده درست از نیروى عظیم ابتکار، خلّاقیت، انگیزه و ایمان مردم مؤمن و حرکت به سمت تحقق آرمان‏هاى متعالى این نظام، که همه را به سعادت خواهد رساند، پیدا کنند.

    4. از سوى دیگر، حضور حداکثرى مردم مسلمان در حماسه ماندگار 12 اسفند، پیامى هم براى مسئولان داشت که رأى ما به نظام است. مردم مسلمان از مسئولان خود انتظار دارد که بر مبناى عقلانیت دینى و در راستاى تعهد به اصول و ارزش‏هاى اسلامى و نوگرایى در روش‏ها، همچنین با به کارگیرى علم و دانش براى تحقق کارآمدى نظام اسلامى و خدمت‏رسانى و عدالت، براى رسیدن به پیشرفت معنوى و مادى همه تلاش خود را به کار بگیرند و از هرگونه خودخواهى‏ها و دور شدن از آرمان نظام اسلامى و مطالبات رهبرى بپرهیزند.

    دبیر علمى

    شیوه ارجاع به این مقاله: RIS Mendeley BibTeX APA MLA HARVARD VANCOUVER

    APA | MLA | HARVARD | VANCOUVER

    (نویسنده تعیین نشده).(1390) سخن آغازین. ماهنامه معرفت، 20(12)، -

    APA | MLA | HARVARD | VANCOUVER

    (نویسنده تعیین نشده)."سخن آغازین". ماهنامه معرفت، 20، 12، 1390، -

    APA | MLA | HARVARD | VANCOUVER

    (نویسنده تعیین نشده).(1390) 'سخن آغازین'، ماهنامه معرفت، 20(12), pp. -

    APA | MLA | HARVARD | VANCOUVER

    (نویسنده تعیین نشده). سخن آغازین. معرفت، 20, 1390؛ 20(12): -